9/25/2015

CATRICE LIQUID CAMOUFLAGE HIGH COVERAGE CONCEALER TEKUĆA KAMUFLAŽA

9


Dragi moji, danas vam pišem o mom trenutno najdražem drogerijskom proizvodu, tekućoj kamuflaži.
Catrice u ponudi ima kremastu kamuflažu čija je najsvjetlija nijansa meni bila i dalje pretamna i prežuta, izgledala mi je žbukasto na licu, pogotovo na području oko ustiju, a kad je nisam koristila mjesec-dva, usmrdila se pa sam je bez razmišljanja bacila u smeće.

Najdraži drogerijski korektor, MNY Fit me više se ne može naći u drogerijama, ali zapravo ni s njime nekad nisam bila na ti, odnosno kad sam vani i imam ruž, a nešto sam jela ili sam dugo nosila taj ruž na ustima, pa mi se na unutarnoj strani ćubica pojavila ona ružna crta sakupljenog ruža i isušene kože (usta su mi takva da svaki ruž reagira na taj način, bio kremast ili mat) nakon nekog vremena ga volim reaplicirati kako bi opet izgledao dobro. Nerijetko mi se desi i da ako jedem, a imam npr crveni ruž, da mi donja ćubica koja je poprilično velika, na bradi ostavi trag.
I onda kad bi se pripomogla korektorom i malo pobrisala taj puder oko usta koji onda ne liči, što god stavim, više ne izgleda dobro. Izgleda kao da sam nanijela žbuku oko usta i jednostavno ne funkcionira.
Osim tog, ponekad popravim puder na nosu korektorom, ali mi je Fit me bio predewy, pa mi se nos počeo sjajiti puno prije nego da sam imala samo puder.
I još nebrojeno problema, pretaman, prežut, ne prekriva....


Na adresu su mi prije dva tjedna stigle ove dvije kamuflažice, u nijansama 010 Porcellain i 020 Light beige, ujedno i jedine dvije nijanse koje se mogu pronaći na polici drogerije.
010 je rozog, dok je 020 žutog podtona, i to izrazito žutog, a također je i pretamna za moju duhovsku put, pa mi je zato 010 bojom pravi pogodak.
Dolazi u pakiranju kao sjajilo za usta sa aplikatorom, neki ne preferiraju takvu ambalažu jer ne uspiju iskoristiti proizvod do kraja, i složila bih se s njima.




Lako je razmaziva i možete je blendati kako kistom, tako i prstima ili spužvastim jajem. Ne fiksira se prebrzo, pa imate vremena za bledanje, a ja je na mjestima gdje želim malo veću prekrivnost ostavim koju sekundu dulje da se malo zgusne i onda je blendam.
Finiš je u potpunosti mat, zna se uvući u borice ispod očiju ako to područje ne fiksirate, a ne naglašava suhe dijelove.
Ima srednju do jaku prekrivnost, ali je manje prekrivne moći nego kremasta kamuflaža, te mi nije uspjela prekriti tetovažu.
O problemu kojeg sam ranije spomenula (zažbukan izgled oko ustiju) nema ni govora, prekrasno izgleda kad je nanesete na lice.
020 nijansu sam proslijedila mami kojoj je ta nijansa savršena za njezin ten, a u više navrata sam je i ja sama upitala što to divno ima na licu (koristila ju je umjesto pudera) i s obzirom da se ona puno znoji pa joj se svaki puder brzo otopi s lica, ova je kamuflažica svoju vodootpornost dokazala na način da nije mrdnula s lica u nijednom trenutku i ostala je postojana do skidanja šminke (isti test prošla i na meni, ali ja imam manje zahtjevnije lice).
Jedinu manu koji bih naglasila ako vam je to problem, nakrcana je parfemom.
Doslovno ga osjetim i do sat vremena nakon nanošenja i zna mi smetati.


Otkad radim u kafiću, prekomjerno pijenje kave s mlijekom mi je djelovalo na lice na sve loše načine, (prestala sam s time jer mi oboje ne paše) pa je možete vidjeti na dijelu u najboljem izdanju.

 Lice bez šminke

Na lijevoj strani gdje se nalazi piercing kamuflaža je nanesena na područje ispod očiju, produžena preko obraza i na bradu

Na lijevoj strani nanesena na područje ispod očiju, produžena preko obraza

S obzirom na cijenu od 27,90 za 5ml, definitivno je nastavljam kupovati, ovo mi je definitivni favorit i dajem mu čistu desetku! :)
Jeste li dosad koristili nešto od Catrice kozmetike (znam da jeste :D)? Koristite li kamuflaže za nepravilnosti na licu ili ih prekrivate samo korektorom? 
Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

Broj komentara: 9 :

  1. Volim njihovu kremastu kamuflažu, ali čini mi se da mi te nijanse neće odgovarati. Ako je 010 roza, za mene nema šanse, a 020 mi je pretamna :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čak kad malo gledam zadnjih dana, nekako je i neutralnija, mislim da bi ti pasala, svakako isprobaj!

      Izbriši
  2. Odlična recenzija, a mene su također oduševile ove kamuflaže i stalno ih koristim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Koristim je ispod očiju i ulazi mi u borice...bolje mi izgleda kad je ne stavim
    Inace prikriva odlično al ja nikako ne uspijem popravit to oko ociju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, baš mi je žao :/
      Probaj trik koji mi je rekla frendica kojoj se inače svi uvlače u borice, s onim spužvastim blenderom vlažnim u puder u prahu, a onda fiksiraš time :)

      Izbriši
  4. znas kakav je kod mene bio slucaj sta se tice kremaste kamuflaze?
    najtamnija nijansa je meni bila presvijetla -.-

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni je njihova kremasta kamuflaža odlična, ove gamadi po faci mi fino sredi ali mi nije za oko očiju, tu koristim Aurin koji mi je predobar! :D Ovo još nisam vidila na policama u Bosni, ali se nadam da će stići

    OdgovoriIzbriši