7/01/2016

NIVEA FACIAL CLEANSING TRIO

5


Kad je u pitanju čišćenje lica, ne volim komplicirati - rijetko koristim micelarne, ulja i slične stvari i najviše volim umiti se, nanijeti gel za umivanje i s lica ukloniti svu šminku i sve što se taj dan skupilo na licu.
Trudim se tu rutinu smanjiti na najmanje koraka, jer sam lijena i nemam volje za kompliciranje.

Nivea mi je nedavno poslala trio za čišćenje lica, s kojim je po njihovoj procjeni, lice moguće očistiti za 3 minute.

Krema, maramice i mlijeko za čišćenje koristim već neko vrijeme paralelno s mojom rutinom koju imam inače pa vam danas pišem o svojim dojmovima :D

Vlažne maramice za čišćenje



Općenito sam fan Nivea vlažnih maramica, pa su se tako i ove savršeno ukopile u moju rutinu.
Njima skidam sve osim maskare, iako i nju mogu skinuti, čisto iz razloga što taj proces ide malo teže, pa ih radije skidam nekim drugim sredstvom.

S obzirom da u torbi uvijek imam jedne vlažne maramice, tako sam u nju ubacila ove, odlične su mi za skidanje ruža kad ga idem prepraviti, za popravke kod pudera i slično, tako da sam ih teoretski prenamjenila jer mi ih je žao trošiti na nešto što mogu drugim stvarima, dok u torbi uvijek dobro dođu.
Nisu me isušivale, lice su ostavljale mekanim, u dva poteza skidaju sve s lica :)


Mlijeko za čišćenje




Isprobala sam nekoliko mlijeka za čišćenje, mlijeko mi je bilo prvo sredstvo s kojim sam počela skidati šminku, ali nikad nije bilo my cup of tea,
S ovim sam mlijekom uspjela skinuti čak i maskaru, lice mi je ostalo prekrasne mekoće i čistoće, bez ikakvog sloja nakon čišćenja i to mi je kod njega najdraže, doslovno otapa šminku s lica i svi koji traže odlično mlijeko za čišćenje - vjerujte mi, pronašli ste ga! :)




Krema za čišćenje



Krema je jedini proizvod iz ovog trojca koji me je ostavio ravnodušnim.
Sasvim pristojno skida šminku, maskaru i vodootporne stvari neće u potpunosti ukloniti i iako je jako nježna prema licu i više mi je za jutarnje umivanje, ostavlja neki kremasti film na licu kojeg ne volim i koji meni osobno ne paše. More je cura ovu kremu kupilo u zadnja dva mjeseca i svaka je oduševljena, ali meni jednostavno nije legla.



Svi proizvodi imaju divan miris Nivea kreme, pristupačni su cjenovno i mislim kako su odličan saveznik za čistoću, iako krema nije po mojem ukusu, mislim da bi odlično odgovarala većini vas.

Jeste li koristili Nivea novitete za čišćenje lica? Kako vam odgovaraju Nivea proizvodi za čišćenje lica općenito? 
Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

Broj komentara: 5 :

  1. Malo pakiranje ovih maramica nosim u torbici da se osvježim tokom dana, a za skidanje šminke koristim godinama njiove baby maramice sa dodatkom micelarne :D Mlijeko nisam probala, a krema mi se jako svidjela :) Imala sam teser pa sam kupila full size i jako mi je slična njihovoj rozoj umivalici koju obožavam.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post! Nisam uspjela da sebi jos nabavim nijedan od ova 3 proizvoda ali redovito koristim Nivea micelarnu vodu i savrsena mi je sto se tice skidanja sminke! :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam sva tri proizvoda, ali mlijeko sam poklonila frendici jer mi nikako nije pasalo. čisti, njeguje, predivno miriše, ali mi je konstatno ostavljao neki lagani masni trag na licu, baš onako masno...dok su krema za čišćenje i maramice odlični.

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve mi se čini da ću mleko kupiti u roku od odmah. :D Nadam se da mi neće biti teško jer mi je koža kombinovana ka masnoj, pogotovo u ovom letnjem periodu.

    OdgovoriIzbriši