7/14/2016

WUNDERBROW GEL ZA OBRVE

5


Dragi moji šminkoljupci, danas malo pričamo o obrvama :)

Bez obzira na to što su moje obrve vječna tema većine ljudi, bili oni u beauty svijetu ili izvan njega, nema dana kad barem jednom nisam dobila neki komentar na svoje obrve (i pozitivan i loš).
Nekome su prenaglašene, nekome predebele, nekome preduge, nekome odlične, nekome prefejk, nekome... jednostavno, neizbježna tema :D

What's the catch?

Kristijani manjka obrvi! :D

Davnih dana sam imala naočite, kosmate dvije crte, koje sam na moju nesreću krenula čupati sama i dobila tri dlake kojih tada nisam bila svjesna.
Onda sam ih puštala dobrih pola godine, dobila sve svoje dlake nazad, otišla kod kozmetičarke i bile su ljubav na sve poglede.
Onda sam ih opet prečupala - nije mi se dalo otići kod kozmetičarke, a one su na krajevima bile frčkave i ja ih nisam znala sama urediti, počupala sam dosta tog, rezuckala škarama, a onda sam došla na ideju da bi ih mogla popunjavati - tako sam nekako i ušla u cijeli svijet mejkapa, gdje se prema svemu tome stvorila ljubav.

I tad je bilo failova, a ja vam prilažem 8 slika (kako je gore napisano, tako su postavljene u okvire, s lijeva na desno) da vam to slikovno pokažem i da vas malo zabavim :D




A sad da se vratimo na temu posta, a to je Wunderbrow gel za obrve.
Lijevu obrvu imam cijelu (s jako lošim oblikom, svijetlim dlačicama i kržljavu (bez obzira što je cijela heheh)), desna nema repić jer je frćkav, mrzim faze rasta pa taj dio stalno čupam.


Što je zapravo Wunderbrow i što za njega kažu:

WunderBrow sadrži ekskluzivnu mješavinu sitnih vlakana nalik obrvama, u kombinaciji s posebno tretiranim pigmentima dizajniranim za pričvršćivanje za kožu oko obrva te same obrve. Takav kompleks vlakana se nakon toga miješa u jedinstven PermaFix Gel kako bi se stvorila fleksibilna matrica koja prirodnu boju i vlakna sigurno veže na vaše obrve. Rezultat toga je prirodan izgled i savršeno oblikovane obrve koje traju danima.

Tradicionalne olovke i bojila za obrve mogu biti teške za primjenu, zahtijevaju više koraka u nanošenju, mogu izgledati neprirodno i nisu postojane tokom cijelog dana. Neke žene su toliko očajne zbog svojih obrvi da odlaze u krajnosti pa ih tetoviraju. Ovaj proces svakako daje trajnije rezultate, ali često izgleda neprirodno, bolan je i skup.
WUNDERBROW je novo inovativno rješenje koje omogućuje ženama lako ispuniti, definirati i oblikovati svoje obrve u prirodnim nijansama, a traje dok ga same ne odluče skinuti. WUNDERBROW pruža pogodnost savršenih obrva, kod kuće, u jednom jednostavnom koraku.

Ja bih ga ukratko nazvala gelom. Dolazi u kartonskom pakiranju u kojem dobijete kistić kakvog nalazite u maskarama, koji je odličan za pročešljavanje obrvi i gel nalik na sjajilo, čija četkica također liči na aplikatore u sjajilima (napamet mi pada Kylie Jenner sjajilo i fail s takvom četkicom).




Laički rečeno, nanesete gel na svoje obrve u roku keks, kad ga stavite ne mrda nikud cijeli dan, s njime možete u more, u teretanu...
Ali, je li to zaista baš tako?

Moj prvi susret sa gelom nije bio sjajan. Nanosila sam gel direktno četkicom što je rezultiralo kaosom na obrvama, obrišem, nanesem ponovno, poslužim se i kosim kistom, ali jednostavno ne funkcionira što je nemoguće jer sve instagramuše koriste ovo čudo i aaaaaaaaaaaaaa zašto ne radiš????
Ali, žurila sam se pa sam sve to skupa ostavila za sutra kad sam otkrila i pravi način nanošenja i sve čari ovom malca :D

Izvadim četkicu s koje kosim kistom uzmem malo proizvoda  (važno je uzeti ga malo i postepeno nadograđivati jer je ekstremno tekuć i kako vi više mažete, on više ostaje proziran odnosno brišete prethodni sloj).
Dakle, malo proizvoda i napravim oblik koji želim postići, na dijelovima gdje nemate (ako nemate) dlaku, kao što ja to nemam na repiću, oblik ćete napraviti sa stvarno minimalno proizvoda, što je tanji sloj, lakši je proces daljnje nadogradnje.
Zatim kistom opet pokupim malo proizvoda čime popunjavam dio gdje imam dlaku, a ovaj dio gdje dlake nema ostavljam da se malo osuši.
Kada se proizvod na samoj četkici skoro do kraja osušio, četkicom ulazim unutar kistom nacrtanog oblika gdje dlake nema i tada dobijam punu pigmentaciju na dijelovima gdje nema dlake i imam precizan oblik repića, a i ostatka obrve. Prednji dio obrve za kraj samo lagano pročešljam spoolie kistom kojeg dobijete u setu kako ne bi izgledale preslijepljene i kako ne bi bile krute.
I to je to.
Odlična stvar kod ovakvog "crtanja" obrvi je što laganim potezima kista dobijem svjetliji prednji dio obrve, dok onda luk i repić potamnim i lakše dobijem gradient efekt i prirodniji izgled obrvi iako kod mene sve to skupa nikad ne izgleda prirodno, štaš :D

Čini se kao dugotrajan proces, ali zapravo ne traje više od tri minute (malo više od obećanog) što je meni i inače vremenski proces u kojem uređujem obrve.
I voila, obrva je tu :P


E sad, trajnost ovog proizvoda.
Iskreno, impresivna je.
Kod svih pomada koje su vodootporne i smudgeproof, kod svih sjenila i olovki, te izjave nikad ne drže vodu, ali ovo ne možeš skinuti motikom :P

Drži doslovno cijeli dan (oni kažu da s ovim možete i prespavati, da se obrisati neće, tj. smisao je da s nacrtanom obrvom možete biti čak više od jednog dana - ja to isprobavala nisam jer navečer sva šminka s mog lica ide milom ili silom) i navečer kad ga treba skinuti, to je duži proces nego kod samog crtanja. Triput sam se umivala toplom vodom da gel popusti, onda sam triput koristila gel za umivanje ali je pola i dalje bilo tu, pa sam više puta micelarnom (uljnom) prolazila preko i doslovno ga jedva sredila s obrvi.

S dijelova gdje dlake nema ode brže nego tamo gdje se ima uhvatiti za dlaku.
Moram napomenuti kako se preporuča da prije nanošenja područje obrve dobro očistite kako ne bi bilo masnoća koje bi loše utjecale na trajnost/nanošenje, a što vam je koža masnija, to je trajnost vrlo vjerojatno slabija.
Ja prije nanošenja uvijek prvo stavljam puder i nisam imala nikakvih problema s nanošenjem, ali je vrijedno spomenuti :)


Što se tiče samog proizvoda, dobit ćete 3 grama po cijeni od 229 kuna.
Ja sam uzela nijansu BLACK/BROWN gdje dolazimo do malog problema.
Sve su nijanse dosta tople, pa tako ni ova nije izuzetak, a osim toga je svejedno svjetlija od očekivane.
Ja nakon gore napisanog drugim kistom blago prođem nekim hladnijim sjenilom čisto da ubijem tu toplu nijansu, ali na način na koji stavljam ipak uspijem izvući najveću pigmentaciju pa nije tako svijetla, ali pod black mi ne bi prošla nikako.

Proizvod tek nanesen u tankom sloju

Osušeni tanki sloj 


Na zadnjoj se slici vidi koliko sam "trljala i gulila" kožu da ga skinem, i kako sam to uspjela do kraja tek iz jedva petog pokušaja.



Suma sumarum, moja je procjena da je ovaj proizvod odličan, za neke možda malo kompliciran, ali mislim da bi cure koje imaju više dlaka na obrvama s ovim proizvodom lakše sredile stvar. One koje imaju manje bi se morale malo više potruditi, ali na kraju svejedno dobijete odlične obrve, samo se, kao i na sve, morate naviknuti i naći svoj najbolji način za korištenje.

Kupiti ga možete na njihovom stranici, klikom na ovaj link.


Koristite li proizvode za uređivanje obrvi? Koliko su vam važne obrve kad je u pitanju make up i koliko im pažnje pridodajete? 

Pišite mi, voli vas Kike :*






*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

Broj komentara: 5 :

  1. Odlican post! Malo mi zvuci kompliciran nacin na koji si objasnila koristenje mada vjerujem da bi ipak savladala nanosenje ovog proizvoda kada bi ga isprobala :)
    Imam dosta guste obrve ali imam jedan dio na lijevoj obrvi gdje dlake ne rastu jednostavno ( ne znam iz kog razloga ) te svoje obrve samo popunim sijenom za oci :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma meni su tvoje obrve zakon 😃
    Ali, nekako mi se najviše sviđaju na šestoj slici po redu, tamo gdje imaš crveni ruž.
    E sad, jesu to tvoje obrve ili si ih isto crtala?
    Tu mi djeluju najprirodnije.
    Ja inače ne crtam obrve ali samo zato jer smatram da ne znam i da nisam vješta u tome.
    Malo ih pocupam i to je to.
    Iako mi ovaj gel djeluje super po tvome opisu. I vrlo vjerojatno bih izdvojila toliko novac za njega jer mi po tvom opisu djeluje odlično!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D
      Tamo su isto nacrtane, ali je tad bilo sve na početku i sve lagano :D
      Eventualno se igraj s popunjavanjem, vjerojatno imaš neka sjenila tamnosmeđe boje :D
      A na FB stranici imaš i nagradnu igru vezano za ovaj proizvod :D

      Izbriši
  3. Hej draga imam jedno pitanje u vezi ovog proizvoda.
    Vidim da si napisala da ga skidaš svaku večer. Koliko ti traje taj proizvod, odnosno taj gel koliko dugo imaš?

    OdgovoriIzbriši
  4. Cijena gela?
    Da li se moze naruciti?

    OdgovoriIzbriši