1/06/2016

URIAGE - MINI RECENZIJE

1


Dragi moji, prvo vam želim sve najbolje u 2016. godini, hvala vam za svaki trenutak u kojem nas podupirete, neizmjerno vam hvala! :)

Za prvi post u ovoj godini pišem mini recenzije 4 proizvoda koja bi se, kad bih takvu listu opet pisala za prošlu godinu, našla na listi preparativnih favorita, te su moje lice održavali na mjestu tokom razdoblja kad se sve što sam jela i kako mi se odvijao život prikazalo na mome licu.


Piling za lice 


U mekanoj plastičnoj ambalaži našao se svjetloplavi piling s plavim čepom, na kojem se, kako bi bili sigurni da ga nitko nije otvarao, nalazi prozirna folija.
Piling za osjetljivu kožu lica (uz 99% slični Nivein) mi je najdraži piling za lice ovog tipa.
Ima sitna zrnca poput pijeska, koliko god je nježan, toliko je moguće napraviti detaljan piling baš zbog njegovih sitnih zrnaca, te vjerujem kako neće nadraživati osjetljivu kožu, a uz to ne isušuje, nego je lice poslije njega i hidrirano.
Po cijeni od 85 kuna dobit ćete 50 ml, dugo traje jer ga ne treba puno, a uz to napravi dobar posao , pa ga ne treba često koristiti, svakako preporučam svima koji vole ovakav tip pilinga :)




SOS pasta 



SOS pasta dolazi u maloj kartonskoj kutijici u kojoj se nalazi plastična ambalaža sa sivom, gustom pastom. Pasta je namijenjena lokalnoj njezi prištića, nanosi je se na prethodno očišćeno lice, direktno na gada kojeg se želite riješiti, te ona ili spriječi da gad bukne ili postojećeg gada isuši u roku od dva dana, te sprječava nastajanje ožiljaka.
Po cijeni od 99,00 kuna dobit ćete 15 ml paste koja će vam trajati stvarno dugo, jer zapravo, iako se količina čini malom, s obzirom da je potrebno jako malo proizvoda, to je ogromna količina paste. Naravno, govorim za osobe kojima lice ne bukti tako često, za one koji imaju veće probleme s licem, trebat će, naravno, malo više proizvoda.
Opet, svakako preporučam! :)



2 u 1 piling maska


Ovo mi je daleko najdraža stvar koju posjedujem od ovakvog tipa preparativnih proizvoda, piling maska dolazi u plastičnoj tubici u količini od 100 ml za cca 120 kuna.
Maska je zelene boje, u sebi ima sitna zrnca, a moguće ju je koristiti i kao masku i kao piling.
Kao masku, potrebno ju je staviti na prethodno očišćeno lice u debljem sloju, držati dvije do tri minute i ukloniti s lica ne trljajući.
Kao piling, potrebno je na vlažno lice nanijeti piling i trljati za eksfolijaciju.

Dan kad sam otkrila prave čari ovog čuda u bočici, bilo je za moj rođendan, kad sam nakon tri godine prvi puta otišla u krevet sa šminkom na licu.
Kad sam se vratila kući jednostavno nisam imala snage skidati šminku i zaspala sam s njom, a kad sam je skinula, lice je bilo izmučeno i dehidrirano, a masni dijelovi su bili ekstremno masni.
Nanijela sam je kao masku, s tim da sam pri skidanju svejedno blago trljala.
Koža je dobila zdravi sjaj, bila je osjetno hidratantna i mekana pod prstima, čak nisam imala osjećaj da mi je potrebna krema za hidrataciju, a zbog blagog trljanja, mjesta na kojima su bile suhe ljuskice  su bila očišćena i uklonjena.
Jednom tjedno je koristim kao masku, dvaput tjedno kao piling i ovo je prva maska od koje vidim pomak :)




Micelarna za masnu kožu


I sami znate da nikako nisam fan micelarnih otopina i kako ih koristim jedino ako ujutro nemam vremena za umivanje, što je jednom u dva mjeseca, kod popravaka  kod šminkanja, i eventualno navečer prije stavljanja kreme, ako nemam tonik u blizini.
Naravno da prije recenzije testiram svaku micelarnu, kako bih vam mogla prenijeti prave dojmove, a osim Niveine, ova je druga na listi koja je ostavila dobar dojam na mene.
Savršeno uklanja šminku, čak i teške pudere i vodootpornu šminku, iako za nju treba koja sekundica duže, a nešto što posebno volim kod nje, a mrzim kod drugih micelarnih je što joj je glicerin zadnji na popisu sastojaka, pa ne ostavlja ljepljivo lice, što me zapravo odbija od drugih micelarnih.
Blago očisti i pore, a uklanja i jutarnji sebum.
Ja joj dajem čistu peticu, a možete je kupiti po cijeni od 39 kn za 100 ml, 65 kn za 250 ml i 107 kn za 500 ml, s tim da često možete naići na akciju od dvije micelarne po cijeni od 65, što je super povoljna cijena za ljekarničku micelarnu :)


Ubrzo donosim i recenziju kreme iz Hyseac linije, a dotad pohrlite u ljekarne ili Teslinu 13, gdje se nalazi Formasana shop i samo kupujte :P

Koristite li neke od ovih proizvoda? Jeste li dosad koristili neki od Uriage proizvoda?

Pišite mi, voli vas Kristijana :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

1 komentar :

  1. Joj, ovo bih si sve mogla kupit da na lotu dobijem xD Bila sam dobila njihov tester one kreme hyseac mat i nakon sto sam ga potrosila odma kupila tu kremu i savrsena mi je bila za preko ljeta. Jedina od koje se nisam blistala i mastila :D Mogla bi ovu pastu kupit kad pocnem radit, al meni bi to brzo otislo jer bi mi bilo za prekrit cijelo lice xD

    OdgovoriIzbriši