1/26/2016

BORN PRETTY STORE [NO.3]

5


Dragi moji šminkoljupci, uvijek mi je drago kad vam mogu predstaviti jeftine, a kvalitetne stvarčice koje možete pronaći po raznim web shopovima, a ovaj put vam pišem o priboru za šminkanje koji možete pronaći na Born pretty store stranici.

Da ne duljim, ovog sam puta za recenziju odabrala kist za konturiranje, kistove za sjenila/korektore te spužvicu čije slike nažalost nemam jer sam ih slučajno izbrisala, a već sam je koristila pa nije najbolji model za slikanje.

Kist za konture*


Po cijeni od 3,99$ na ovom linku, možete pronaći moj dosad najdraži kist za konturiranje s kremastim proizvodima.
Drška je drvena, vlakna su sintetička, ali su toliko mekana da imate osjećaj kao da proizvod nanosite vlastitom kosom.
Bitno je također napomenuti, iako su vlakna toliko nježna da je otpor dovoljan da proizvod nanese savršeno, da se ne "rascvjeta" previše na licu i što je najbitnije, da podlogu odnosno puder ne pomakne s lica.


Jeftin, a fantastičan kist čiju kupnju preporučam naveliko, ne morate se konturirati kao Kim K., već s njime možete imati one "ovakvu me je mater naprav'la" konture :P

Kistovi za sjenila/korektore*


4 kista po cijeni od 3,99$ možete pronaći na ovom linku, a radi se o kistovima drvene drške i također sintetičkih vlakana kao i kist za konture, s obzirom da su glave malo veće, više bi ih koristila za korektore, nego sjenila, iako prvi zaobljeni kist super prolazi pod kist za sjenilo, drugi je previše krut kako bi mogao dobro nanijeti sjenilo u pregib pa mi je draži za korektor na području oko očiju/nosa/obrvi, dok druga dva koji su ravnog vrhs koristim za "bockanje" korektora po prištićima kako bi dobila potpuno prekrivanje na tom području.


Mislim da s njima nikako ne možete fulati, dovoljno su jeftini da i ako vam nisu od neke koristi, znate da niste bacili ogromnu količinu novca na njih, a opet mogu poslužiti.

Spužvica za nanošenje pudera/korektora*

Slika preuzeta s BPS stranice
Spužvica mi je stigla u rozoj boji, a možete je pronaći klikom na ovaj link po cijeni od 2,99$.
Kad je smočite, poveća se i lakše je raditi s njom, ali me se nije dojmila jer je previše gumena umjesto spužvasta, upija previše proizvoda koji jednostavno NE IDE VAN i nakon dva korištenja koliko god sam je prala, nešto proizvoda je ostalo na/u njoj, a osim tog, sva je nekako izobličena, kako je pritisneš da je iscjediš, u toj pozi ostane.
Weird u svakom slučaju i ono, ne preporučam previše, radije kupite Eveline/BIPA verziju za te novce, kvalitetnije su.

Za kupnju na makeup odjeljku na proizvode koji NISU sniženi, donosim vam kod za 10% popusta, na kasi samo upišete ovaj kod : SMCH10

A do makeup odjeljka stići ćete klikom na sliku dolje.


Koristite li spužvice ili kistove za nanošenje podloge? Konturirate li se dodatno ili ste vjerni vašim prirodnim crtama lica? Koristite li kistove za sjenila?
 Jeste li dosad kupovali na BPS-u? Hoćete li kupovati s njihove stranice?
Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

Broj komentara: 5 :

  1. Cetkice deluju jako kvalitetno :)

    http://jfashionlover.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. od ovih stvarcica kupila bih samo kistove, lijepa im je boja :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hvala ti draga na preporuci! baš mi fali kistova za sjenila, idem odmah naručiti

    OdgovoriIzbriši