12/01/2014

MOJIH TOP 10 RUŽEVA ZA JESEN

8


Drage šminkoholičarke, dobrodošle na naš blog!
Za prvu objavu donosim vam mojih deset najomiljenijih ruževa za jesen.
Većinom su mat teksture što znači da su poprilično dugotrajni (svakako traju duže od ostalih „finisha“ kao npr. od sedefastih ili kremastih). Iako to vjerojatno znate, želim napomenuti da ako imate suhe usne, mat ruževi ih mogu još više isušiti pa je moja preporuka da ih namažete labelom prije nanošenja. Izabrala sam nijanse koje uživam nositi kad vrijeme zahladi. Žarke ljetne boje zamijenjujem zagasito rozom, bojom vina i šljive. Neke od nijansi su dosta slične, barem što se tiče hladnog podtona koje imaju u sebi.
Odabrala sam to s namjerom da si svatko može pronaći nešto što mu odgovara jer cijene značajno variraju.



Pa počnimo redom,
Flormar Revolution, nijansa R03 – „nude“ ruž koji je poprilično svijetao, ali vas neće isprati jer u sebi sadrži primjese roze, idealan u kombinaciji s naglašenom šminkom na očima. Tekstura je između kremaste i mat.
Revlon Mat; Pink Pout – ako tražite svijetlorozi ruž, a ne želite izgledati kao Nicky Minaj, ovaj je baš za vas. Koliko znam, kod nas je Revlon Mat linija povučena iz prodaje, ali ga možete naći online.
Mac Pink Plaid (M) – malo tamniji od prethodnog, ovo je jedna od nijansi koja svakome stoji. Ne bih preporučila onima koji imaju suhe usne jer kad Mac radi mat ruževe, onda su stvarno mat.
Wet 'n' Wild;  Mauve Outta Here – ružičasto-ljubičasta nijansa za one koji nisu baš odvažni nositi klasičnu ljubičastu, ali ipak žele sličan ton. W'n'W ruževi su iznimno dugotrajni, a cijena je sitnica.
Mac Russian Red (M) – klasična crvena pin up nijansa koja zapravo nikad ne izlazi iz mode
Flormar Revolution, nijansa R16 – tamnocrveni ruž s izrazito hladnim podtonom, za one koje žele probati tamnije nijanse, ali se boje da ne bi bile pretamne
Estee Lauder; Black Wine – na slikama se čini svjetliji nego što je uživo, radi se o burgundiji koja u sebi sadrži malo smeđe, kremastiji od ostalih ruževa
Revlon Mat; Wine Not – tamno crvenosmeđi ruž, odličan za femme fatale look
Wet 'n' Wild; Sugar Plum Fairy – boja šljive koja ima u sebi topline, dupe za Mac Rebel
Revlon Matte Balm; Shameless – prava tamnoljubičasta nijansa za posebno odvažne, izgleda prekrasno s minimalnom šminkom na očima
Ispričavam se ako se boje ne vide dobro na slikama, slikala sam s bljeskalicom, a ubuduće ću se potruditi fotografirati na prirodnom svjetlu. Nadam se da vam se svidio barem jedan od ovih deset ruževa i da su vam swatchevi bili korisni.
Ako imate pitanja, slobodno napišite u komentarima ili ako želite vidjeti kako pojedini ruž izgleda na usnama.
Pratite nas i dalje jer ubrzo donosimo puno recenzija, look-ova, savjeta i trikova.

Koje nijanse vi volite nositi? Imate li najdraži ruž za jesen? 
By Maja :)






Broj komentara: 8 :

  1. Ova ljubičasta je perfection! Super post i dobrodošle u blogosferu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobrodošle, cure, rado ću vas pratiti! :) Ne da mi se sviđa jedna, nego bih barem 6-7 nijansi rado udomila :D

    OdgovoriIzbriši
  3. drago mi je da vam se sviđa i post i ruževi :) hvala na dobrodošlici

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobrodošle! Revlon Pink Pout, Revlon Shameless i MAC Pink plaid (koji inače već dugo želim, ali nisam sigurna jel ima velike razlike u odnosu na Snob koji imam) - totalno moje nijanse!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) imam i Snob pa ti mogu reći da su jako slicni, Pink Plaid je hladnijeg podtona, tamniji za nijansu i mat teksture dok je Snob satin.

      Izbriši
  5. Flormar R16 stavila na spisak!!! :D

    OdgovoriIzbriši