4/15/2015

MAYBELLINE COLOSSAL CAT EYES MASKARA I I LOVE BALZAMI

2


Dragi moji, kako ste? Ja sam super raspoložena jer napokon imam nešto slobodnog vremena da napišem par postova. Danas su na repertoaru: Maybelline the Colossal Volume Express Cat Eyes maskara i I love... balzami za usne. Oboje su mi poslali s lijepa.hr web stranice s koje sam nakon toga naručila Armani Lasting Silk puder. I on će doći na recenziranje uskoro. Maskaru ste vjerojatno već isprobali jer je dugo na tržištu, ako niste, a zanima vas kakva je, nastavite čitati. 




Bacimo se na posao. Nastojat ću da recenzija bude što kraća, ali opet da bude informativna. Dolazi u žutoj ambalaži s leopard uzorkom. Ne vidi se baš dobro zbog odsjaja na drugoj slici ispod, ali sadrži 9.5ml proizvoda. Cijena se kreće oko 75kn, ali možete ju naći na sniženjima.



Zaobljena četkica olakšava nanošenje, srednje tanke debljine i gustih, tradicionalnih dlačica. 



Formula nije pregusta ni prerijetka, nešto je između i brzo se suši kad je nanesete. 
Evo kako to izgleda na mojim trepavicama koje su nevidljive bez maskare, ali zapravo su dosta duge i guste, ali neposlušne užasno. Namjerno ih nisam uvila uvijačem da vidim kako će maskara obaviti taj posao. Na desnom oku sam nanijela jedan sloj, na lijevom recimo dva, iako nikad ne čekam da se maskara osuši pa da onda nanesem kao neke cure. Primjetila sam da to stvara grudice i sve u svemu ne izgleda lijepo. I da, oprostite što nemam šminke, danas je jedan od onih dana gdje nosim minimalni makeup. Na obrvama je Essence brow gel o kojem ćete sutra saznati nešto više :).

Bez maskare


1 sloj

2 sloja

Znam da se svi razlikujemo po preferencijama kod maskara, neki vole debele, neki tanke četkice. Sve to ovisi o vašim trepavicama. Moje su totalno nepravilne, ali mi to ne smeta. Ono što ja tražim je da se ne razmazuje i da mi da volumen, a da ih ne zalijepi. Pokušat ću što objektivnije ocijeniti rezultate, iako će oni od osobe do osobe varirati. Bolje reći od trepavica do trepavica :D.

Produživanje: 4
Volumen: 4/5
Uvijanje: 4
Razdvajanje: 3/4
Postojanost: 4/5

Maskara mi se sviđa, pogotovo jer mi se ne razmazuje, a to mi je možda najveći problem s maskarama, bez obzira na cijenu, a vodootporne mi je muka skidati-život je jednostavno prekratak za to. Preporučam! :)

Balzami su upakirani u preslatke posudice na srce, svaki ima 4.2g proizvoda. Dolaze u 3 "okusa": malina, jagoda te mango i papaja.




Mirišu predivno, po bombonima, tekstura je skliska. Nisu gusti ni masni. Ono što mi se ne sviđa kod ovog je to što se među sastojcima nalaze parabeni, mineralna ulja, vazelin (takva je i tekstura). Što se tice hidratacije, slična su tipičnim melemima, neće vam pomoći ako imate većih problema sa suhim ispucanim usnama, ali ako imate normalne usne i samo želite malo njege, a volite da vam labela mirišu slatkasto, onda bi vam odgovarali.

To bi bilo sve od mene za danas :) 

Zanima me jeste probali neku Maybelline maskaru i kako vam se sviđa pa mi to recite u komentarima. :* Maja

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

2 komentara :

  1. Koristim žutu sa crnim Maybelline maskru. Nemogu se sjetiti kako se točno zove. Zadovoljna sam njime. Ne daje toliko na volumenu, ali ih lijepo lagano naglasi i razdvoji što mi je dovoljno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tu nisam još probala, mislim da neću jer volim puno volumena. :/

      Izbriši