12/03/2015

BIJOU BY CHRISTIAN LACROIX AND AVON DARIVANJE

0


"Osjećaj se poput dragulja!" - ove nam godine poručuju iz Avona :)

Kao što znate, u suradnji s Avonom, povodom prvog blogorođe, poklanjamo vam jedan od novih mirisa u Avon obitelji, BIJOU by Christian Lacroix.
Ljubav između Avona i francuskog dizajnera Christiana počela je ne tako davne 2007., a od onda stvaraju čudesa u koja su zaljubljeni žene i muškarci diljem planete :)

Cijeli koncept BIJOU parfema inspiriran je idejom kako nijedan modni komad, ma kako dobar bio, nije potpun bez komada dragulja.


Bijou For Her by Christian Lacroix je, kako mu note kažu, sladak osvježavajući miris iz porodice orijentalno – začinskih parfema.
Kompozicija sadrži note iskričave talijanske mandarine, jabuke i kruške u vrhu, vanilne orhideje, arapskog jasmina i gardenije u srcu, te začinjenog zvjezdanog anisa, sandalovine, vanilije s Madagaskara i mošusa u bazi.
Dostupan je  u količini od 50 ml EDP po cijeni od 239kn.

Bijou For Him by Christian Lacroix predstavlja rafiniran kontrast svježih, začinskih i drvenih nota. Pripada obitelji aromatično drvenastih mirisa i otvara se akordima đumbira, grejpa i rabarbare. U srcu su pomiješani cvijet naranče, muškatna žalfija i kardamom, te u bazi mirisa kašmir i vetiver sa Haitija.
Dostupan je u količini od 75 ml EDT po cijeni od 209kn.



Pravila nagradne igre su sljedeća:

Pravila:

- Like na Šminkoholičarke
- Share objave vezane uz ovo darivanje na Facebooku pod Javno
- U komentar objave na Facebooku mi napišite, koji je vaš najdraži parfem?

Nagradna igra traje do 20.12.2015. u 23:59 :)

*Napomena: svi koji budu gnjavili u komentarima/inboxu kad će biti objavljen dobitnik, biti će diskfalificirani. Ja shvaćam da je vama gušt nešto osvojiti, zato i radim nagradne igre, ali i ja imam život koji ne može stati samo da odaberem pobjednika.

Želim vam puno sreće i neka najbolji pobjedi :D

*Darivanje je sponzorirano od strane Avona, te su oni pošiljaoci nagrade

Voli vas Kike :*

0 komentari :

Objavi komentar