5/28/2017

ANASTASIA BEVERLY HILLS MOONCHILD GLOW KIT

4


Ni sama se ne mogu sjetiti koliko sam dugo gledala ovu paletu, ali kad sam je prvi put ugledala, znala sam da će biti moja. Bila sam spremna odvojiti zadnju kunu samo da je imam u rukama i iako imam brdo highlightera, nekako je ova paleta svojim izgledom nadmašila sve ostale.
Sreća je stigla u kutiji nakon dva tjedna naguravanja sa Fed exom, njihovim naknadama za carinu i nabavljanjem EORI broja, izludila sam svoju bolju polovicu jer je upravo on bio taj koji me je odlučio "iznenaditi" paletom (ja sam valjda najgore žensko koje mu uvijek ALI UVIJEK upropasti sve planove), ali smo zajedničkim snagama uspjeli i paleta je stigla dan prije moga rođendana.

Da riješimo bitna ekonomska pitanja, paletu možete kupiti isključivo u američkoj i francuskoj Sephori (barem koliko se sjećam) i na originalnoj ABH stranici. Cijena na ABH stranici je 40$, a dobijete 6 highlightera, svaki od njih sadrži 4,2 grama proizvoda, odnosno 25,2 grama.
Proizvod je Cruelty free.
Paleta dolazi u kartonskoj ambalaži, koju kad izvadite, dobijete paletu koja je također napravljena od tvrdog kartona za koji smatram i odgovorno tvrdim da bi ovakav tip proizvoda (o tome malo kasnije) bolje spasio od lomljenja pri padu nego npr. plastila. To odgovorno tvrdim jer je igrom slučaja paleta letjela doslovno preko pola sobe jer mi je klizla iz ruke i preživjela je pad, jedna se nijansa izdignula iz pana, ali je sve konkretno bilo u redu (kasnije ćete vidjeti na slikama).


I karton izvana i iznutra, a i sam logo MOONCHILD se presijavaju u svim bojama duge pod različitim svijetlima, ali to nažalost nisam uspjela dočarati u slikama.
Kada je paleta netaknuta, do izražaja ne dolazi činjenica da su ovi higlighteri neki miks duochrome higlightera, a tek pri doticanju možete primjetiti kako boje dođu do izražaja.
Malo kasnije ću vam priložiti nekoliko slika već korištene palete kako bi vam sve to skupa bolje prikazala.


Highlighteri su redom - Blue ice, Star, Purple horseshoe, Pink heart, Lucky clover i Blue moon.
Svi highlighteri su hladnog podtona, ali zaista mogu odgovarati i nekim toplim lookovima, ovisi kako ih kombinirate.

Tekstura im je jako mekana i može doći do blagog trušenja, ovisi kakvim kistom ih stavljate, zato me je i malo strah putovati s njima jer su slične teksture kao theBalm Mary lou, a ona se rasipa čim je pogledate.

Ovisi kakvim kistom nanosite ove higlightere i na koji način, takav ćete efekt dobiti.
Ako nanosite flafastijim kistom koji će više raspršiti proizvod, onda ćete ostati bez jake saturacije nijansi (ovo se odnosi na nijanse Blue ice, Pink heart i Lucky clover) i više ćete ostati s highlighterom koji samo blago vuče na nijansu koja taj higlighter je.

Ako nanosite kistom kojime ćete "utrljati" highlighter na lice, dobit ćete bolju postojanost boje.
Highlightere najčešće nanosim Real Techniques Setting kistom, kojime ako raspršujem proizvod, na licu mi se više vidi baza boje (kod Lucky clover nijanse je baza bijela i dobijem efekt svijetlog, bijelog highlightera s tek ponekim zelenkastim odsjajem).
Ako istim tim kistom proizvod utrljavam u lice, dobijem postojanost boje, u slučaju Lucky clover nijanse, dobijem zelenkasti highlighter.

Na slikama mi je jako teško bilo dočarati boju, pa ću vam, uz udaljene slike, staviti i sliku gdje mi ruka izgleda umjetno, ali sam sliku obradila tako da se najbolje vidi boja highlightera.




Na slikama redom nijanse idu ovako:
Blue ice - bijeli higlighter s iridescent plavim odsjajem.
Star - čisti bijelo srebrni higlighter koji se najviše ističe na licu i daje najbolji odsjaj od svih nijansi.
Purple horseshoe - ljubičasti highlighter u kojem se pod određenom svjetlošću može pronaći jako sitno mljeveni shimmer u plavoj i crvenoj boji koja još više naglasi ljubičasti odsjaj.
Pink heart - bijelo rozi higlighter koji iako je hladnog podtona, malo je topliji od ostalih nijansi i to mi je ujedno jedna od najdražih nijansi iz palete.
Lucky clover - bijelo zeleni higlighter kojeg obožavam staviti i na kapke, na neku bijelu podlogu jer dodatno naglasi cijeli look.
Blue moon - plavo srebrni higlighter koji je zapravo plavija verzija nijanse Star, također se, uz nijansu Star najviše ističe na licu i u kojem se također pod određenim svijetlom mogu vidjeti sitno mljeveni plavi i crveni shimmeri.

Nijanse Blue ice, Pink heart i Lucky clover su više na iridescent stranu, dok su Star, Purple horseshoe i Blue moon puniji u boji.


Same se nijanse mogu najbolje vidjeti u tamnom kontrastu, pa se nemojte smijati mojoj defektnoj ruci.


Na idućim slikama možete vidjeti kako je nijansa Pink heart blago odignuta od pana nakon pada (ne volim fotografije korištenih proizvoda, ali kod ove palete tek nakon što se nijanse dotaknu, sve bolje dolaze do izražaja).




Preporučam li kupnju ove palete? U svakom slučaju da, iako vjerujem da će prosječnoj korisnici kozmetike ova paleta biti čak i bespotrebna, a između ostalog, malo i ekstravagantna.
I dalje se zaljubim u nju svaki puta kada podignem njezin poklopac, a najradije bih se svaki dan kupala u svim ovim nijansama i šetala kao disko kugla.
Ako je kupite, obećavam da ćete je bezuvjetno voljeti jer uz nju, drukčije ne može, a znam zasigurno da je moje srce osvojila :)

Koristite li higlightere? Koji je vaš najdraži higlighter? Biste li koristili higlightere u boji?

Pišite mi, voli vas Kike :*

4 komentara :

  1. Oči su mi ispale. Mislim da je ti sve što trebam komentirati, drugo se podrazumijeva :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepo vidjeti da pises ❤ btw, suosjecam s tvojom polovicom, tj moja polovica suosjeca. Najgora sam osoba za iznenadjenje ikad, sve ukakam 😂😂
    Za paletu sam ti vec rekla, samo tako bih ju besramno ukrala 😇

    OdgovoriIzbriši
  3. Znaš koliko volim tu tvoju paletu kad mi dođeš :D Sve u svemu, ubija me taj tvoj fan brush :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. wow, koje nijnse :D
    jako je lijepa paleta..

    OdgovoriIzbriši