9/21/2016

NIVEA CLEAN IT OFF

4


Dragi moji šminkoljupci, opet vam tipkam o čišćenju lica.
Prije dva mjeseca sam počela koristiti Nivea proizvode za čišćenje lica, a kakve su mi dojmove ostavili i što mislim o njima, pročitajte u postu :)


Nivea 3 u 1 maramice čišćenje lica


Inače ne koristim već neko vrijeme vlažne maramice za uklanjanje šminke, ali ih volim koristiti kad imam brdo šminke na licu kako bi si olakšala daljnju proceduru skidanja. Kažu za ove maramice kako nježno uklanja šminku i čak i vodootpornu maskaru, što mogu potvrditi, ali kako bi se što bolje otopila, potrebno je nekoliko sekundi pritisnuti maramicom na trepavice.
Niti lice niti oči me nakon uklanjanja maramicama nisu pekli, a jedina zamjerka je ta što ostavljaju neki film na koži, kao da ste stavili kremu, što ja osobno ne preferiram, iako je to nekome veliki plus (jer lice ostaje hidratizirano), ali ja volim škripavo čistu kožu prije nego sama nanesem neke kreme i sl.



Gel za čišćenje masne i mješovite kože


Ovaj mi je gel jako dobar iz razloga što gelovi inače imaju tendenciju pretjerano isušivati kožu, dok mi to ovaj nije radio, koža je ostajala čista i hidratizirana, a masni dijelovi na licu su riješeni sebuma skupljenog tokom dana.

U sebi ima sitna zrnca koja nježno masiraju lice, a vjerojatno zbog toga preporučuju da njime izbjegnete čišćenje područja oko očiju. S njime nisam isprobala skidati šminku, ali mi je odličan za jutarnje umivanje gdje mi odlično pripremi kožu za puder, ukloni višak sebuma i probudi lice.
Možda bi jako osjetljivoj koži zrnca smetala na dnevnoj bazi, ali meni su djelovala kao neki lagani piling koji mi nije naštetio koži. Dolazi u količini od 200 ml.



Dvofazni odstranjivač šminke


Već ga dugo vremena želim isprobati, ali s obzirom koliko toga koristim, nekako nije dolazio na red.
Nikad do sad nisam isprobala dvofazne čistače, a sad, kako sam imala priliku, a više mojih poznanica ga je hvalilo, reko, zašto ne.
Promućkam ga, nanesem na blazinicu i u nekoliko trenutaka skinem šminku s očiju.
Trik je samo u tome (kao i kod vlažnih maramica) da blazinicu prislonite na oko/trepavice i pričekate nekoliko sekundi da se šminka što bolje otopi. Ako krenete trljati ko mali Mujo, možete uzrokovati čupanje i pretjerano ispadanje trepavica, a to ne želite.

Kažu kako je predviđen za uklanjanje šminke oko očiju, ali odlično funkcionira i s ostatkom šminke na licu, a obožavam ga s tvrdokornim, tekućim ruževima koji se najteže skidaju, te ih skida u dva poteza.
Dolazi u količini od 125 ml.



Nivea mi je također poslala zanimljivu infografiku kako bi se što bolje upoznali s time na koji način i kojim proizvodima najbolje očistiti svoje lice (klikom na sliku je možete povećati).


Kako bi upotpunili ovu recenziju, na Facebook stranici vam pripremam darivanje kako biste osvojili proizvode za čišćenje vašeg tipa lica :)

Što koristite za čišćenje vašeg lica? Koje biste proizvode od Nivee za čišćenje lica htjeli isprobati? 

Pišite mi, voli vas Kike :*

*PR PROIZVODI - bez obzira na činjenicu da sam proizvode dobila, predstavljam iskreno viđenje dobivenih

4 komentara :

  1. Ovaj peeling gel me mami jako da isprobam! Dvofazni sam bas neki dan kupila, nakon dva masena proizvoda, i skroz mi je ok!

    OdgovoriIzbriši
  2. obožavam ovaj gel za čišćenje i odstranjivač :D odlični proizvodi <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Himalaya gel za pranje lica i Afrodita micelarnu vodu.
    Od Nivea proizvoda bih volje isprobati sve iz linije za mješovitu i masnu kožu. 😊😘

    OdgovoriIzbriši
  4. Trenutno koristim dvofazni odstranjivac sminke i jedan mi je od najboljih do sada. Ponekad cistim njime i cijelo lice a najbolji mi je za uklanjanje maskare. Nisam probala a voljela bih probati Nivein gel za ciscenje masne i mjesovite koze jer je moja koza takva.

    OdgovoriIzbriši